Waarom is de minerale make-up van jane iredale zo goed?

Ben je bewust met huidverzorging bezig, maar smeer je vervolgens zomaar wat make-up op je gezicht? Dan heeft het eigenlijk geen zin om je huid goed te verzorgen, want de keuze van je make-up is even belangrijk. Je zou eens moeten weten hoeveel schadelijke stoffen er in de meeste make-up producten zitten, en de meerderheid van die stoffen wordt ook nog eens opgenomen door je huid. Gelukkig kiezen steeds meer vrouwen voor gezonde minerale make-up, want dit maakt je huid alleen maar mooier. Waarom je best voor de minerale make-up van jane iredale kiest? Redenen genoeg, ik geef je de 7 belangrijkste.

De 7 belangrijkste voordelen voor jouw huid :

1. Minerale make-up zit bomvol natuurlijke ingrediënten

Het woord zegt het zelf: minerale make-up bestaat uit minerale ingrediënten die van nature aanwezig zijn in de natuur. Deze stoffen worden fijngemalen tot een poeder, wat daarna verwerkt wordt tot make-up. Daarnaast worden ze aangevuld met plantenextracten die je huid voeden en verzorgen. Puur natuur dus!

2. Je huid kan ademen

Wist je dat heel wat make-up boordevol vulmiddelen zoals talk en maismeel zit? Producenten gebruiken deze stoffen omdat ze ontzettend goedkoop zijn, en ze dus veel goedkoper en meer kunnen produceren.
Vulmiddelen zoals talk zijn dé grote boosdoeners voor je huid. Het verstopt je poriën en heeft een uitdrogende werking. Wees lief voor je velletje en gebruik minerale producten, want die laten je huid ademen. Minerale make-up is niet- comedogeen, wat wil zeggen dat het je poriën niet verstopt.

3. Ze blijven langer houdbaar = geen conserveermiddelen

Nog zo’n voordeel: omdat mineralen een lange houdbaarheidsdatum hebben, blijven ze langer goed. En dat wil ook zeggen dat er geen conserveermiddelen nodig zijn. Veel beter voor je huid!


4. Een fris, natuurlijk resultaat

Make-up moet jouw natuurlijke schoonheid extra in de kijker zetten, niet verdoezelen. Sommige make-up voelt zwaar aan, het lijkt net alsof je een dikke laag op je huid hebt liggen. Dat is niet de bedoeling, met minerale make-up zorgen we voor een fris, natuurlijk resultaat.


5. Een perfecte dekking

Last van roodheden? Of ben je toch echt op zoek naar een foundation die perfecte dekking biedt? De producten van jane iredale bieden fantastische dekking dankzij de hoge pigmentatie, zonder een ‘dikke’ laag te vormen.
Ook een pluspunt: je hoeft amper bij te werken en geniet dus heel de dag door van een fantastisch resultaat.

6. Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid

Omdat de producten geen schadelijke stoffen bevatten, zijn ze zelfs goed voor de meest sensitieve huidjes. Het risico op allergieën is trouwens miniem, omdat de natuurlijke stoffen je huid niet irriteren. Bij make-up op basis van schadelijke stoffen is dat risico veel groter.
Ieder product heeft een ontstekingswerende werking, waardoor het je huid ook effectief gezonder maakt. Heb je last van acne, rosacea of een specifiek huidprobleem? Dan is minerale make-up dé oplossing.

7. De make-up bevat SPF zonbescherming

Wist je dat jane iredale zelfs aanbevolen wordt door de Skin Cancer Foundation? De make-up maakt je huid niet alleen mooier, het beschermt haar ook tegen UV-straling (wat de belangrijkste oorzaak is van vroegtijdige veroudering), én tegen blauw licht van ons smartphone/laptop scherm!
Belangrijk om te weten: de producten bevatten fysische zonbescherming wat zorgt voor weerkaatsing van de uv-straling, dat in tegenstelling tot chemische bescherming die de straling juist absorbeert.

Jane iredale: huidverbeterende make-up die jou laat stralen!

Waarom ik zo’n fan ben van jane iredale? De producten werken huidverbeterend. Het merk krijgt niet voor niets de bijnaam van ‘The Skincare Makeup’. Ieder product kalmeert en beschermt je huid waardoor ze alleen maar mooier wordt. 
Ik laat je graag extra stralen met de juiste make-up. Maak je afspraak voor make-up advies, dat kan via onze online agenda, via mail of telefonisch:
Kleurrijke stijlvolle groetjes 
Sigrid





Waarom is de minerale make-up van jane iredale zo goed?

Collageensupplementen voor de huid: dingen die je zeker moet weten!

Collageensupplementen voor de huid: er zijn zoveel mogelijke opties, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Spijtig genoeg is er ook zoveel verschil in kwaliteit, en is het dus helemaal geen garantie dat je de juiste keuze maakt. Daarom verzamelde ik al mijn tips en zaken die je zeker moet weten, vooraleer je een collageensupplement aankoopt.

Lees meer

Waarom hyaluronzuur niet mag ontbreken in je make-up

Heb je last van een droge en gevoelige huid in de winter? Dat is volkomen normaal want de temperatuurverschillen buiten en binnen zorgen ervoor dat je huid meer vocht verliest. Je huid krijgt het zwaar te verduren. De oplossing? Hyaluronzuur! In deze blog vertel ik je alles over deze bekende vochtmagneet!

Lees meer

Een make-up workshop : leer je natuurlijke schoonheid accentueren!

Een individuele make-up workshop is echt voor iedereen een meerwaarde, ook wanneer je eigenlijk niet veel make-up draagt. Bij Encanto werk ik namelijk met de minerale make-up van jane iredale. Het grote voordeel? Je voelt niet eens dat je make-up draagt en dankzij de minerale ingrediënten ziet het resultaat er altijd natuurlijk uit! Daarnaast leer jij hoe je jouw natuurlijke schoonheid extra kan accentueren. Hoe zo’n workshop make-up of adviesmoment juist in zijn werk gaat? Dat vertel ik je graag in deze blog.

Lees meer

Persoonlijk Kleuradvies : ontdek welke kleuren je goed staan

De juiste kleuren zetten jouw natuurlijke schoonheid extra in de kijker. Omgekeerd geldt dat ook, er zijn nl kleuren die ervoor zorgen dat jouw mooiste puntjes niet genoeg in de verf worden gezet. Vraag je je weleens af waarom een bepaalde kleur je goed staat? Of speel jij het vaak op veilig, en durf je eigenlijk niet goed experimenteren? Bij persoonlijk kleuradvies ontdek jij welke kleuren je nu echt goed staan, zodat jij altijd stralend door het leven kan gaan! Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan even verder.

Lees meer

Waarom persoonlijk Stijladvies? Dit zijn de voordelen!

We zien er allemaal graag goed uit, maar we zien vaak enkel onze "minpuntjes" als we voor de spiegel staan. Spijtig toch? Jij verdient het om met een WOW-gevoel naar jezelf te kijken. Wat houdt persoonlijk stijladvies in?

Lees meer

Powder-Me SPF30 Refill Brush

De NIEUWE Powder-Me SPF 30 Refill Brush biedt een gewichtloze breedspectrum zonbescherming. Deze luxueuze, navulbare borstel past perfect in je tas en in je dagelijks leven! De luchtige poederformule is zowel voor je lichaam als je gelaat en kan zelfs moeiteloos over je make-up gedragen worden! Het blinkt en plakt niet, pikt niet in je ogen en is bovendien 40 min. waterresistent!

Lees meer

Smart Sun & Skincare Skin by Dings

Veilige, multifunctionele Sun & Skincare van Skin by Dings. Anti-aging, hypoallergeen, niet getest op dieren, vegan, glutenvrij en koraalvriendelijk, 100 % Belgisch én zeer aangenaam (niet plakkerig of blinkend). veilige zonnefilters (80% van natuurlijke oorsprong). Geschikt voor de ganse familie (ook baby's). Feel good vibes only!

Lees meer

Enlighten Plus Under-Eye Concealer

Ontdek de nieuwe revolutionaire Under-Eye concealer Enlighten Plus! Deze unieke all-round concealer zal meteen, maar ook blijvend op lange termijn, zorgen voor jeugdige, heldere ogen! De huid onder je ogen verheldert, ontzwelt en verzacht, maar ook de fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar vervaagd. Met SPF30/20 zodat de dunne huid onder je ogen beschermd is tegen de zon!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x