OVER MIJ

Elke vrouw verdient het om te stralen!

Even mezelf voorstellen : mijn naam is Sigrid en ik ben gediplomeerd Kleur-en Stijlcoach en Make-up Artist. Sinds 2012 laat ik bij Encanto dames extra stralen door hen Kleur-, Stijl- en Make-up advies te geven want zij verdienen het om zich mooi te voelen, zelfzeker te zijn, zich goed in hun vel te voelen. 

Encanto is niet voor niets Spaans voor betovering, charme, gratie, aantrekkelijkheid, verleidelijkheid, innemendheid, ..... én bovendien zijn we gelegen op de Toverberg in Heverlee, Vlaams-Brabant.

Weet je niet welke kleuren jou laten stralen, welke kledij je lichaam het meest flatteert of welke make-up jouw natuurlijke schoonheid benadrukt? Kom dan zeker eens langs bij Encanto en laat je verbazen door wat je met de juiste kleuren, kleren en make-up allemaal kan doen. Want elke vrouw is mooi en verdient het om te stralen en zich goed te voelen! 

Vermits elke workshop zeer uitgebreid en intensief is, combineren we geen meerdere workshops op dezelfde dag.

Make-up en Stijl workshops kunnen zowel individueel als in groep. Een kleurworkshop is het best individueel of max. met 2 personen.

Ervaring is bij een make-up workshop niet nodig. We werken uitsluitend met de gezonde minerale make-up van jane iredale. Deze make-up laat je huid ademen, ziet en voelt heel naturel en is geschikt voor elk huidtype. Het benadrukt je natuurlijke schoonheid. Encanto is officieel verdeler van alle make-upproducten van jane iredale.

Bekijk hier het aanbod.

Benieuwd om mijn werk te zien? Bekijk hier enkele realisaties en reviews van klanten.

Bekijk onze online agenda en boek je afspraak!

OVER MIJ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x