Ervaringen klanten

Het zou fijn zijn, moesten jullie je ervaringen over Encanto willen delen. Dat helpt ons om jullie nog beter te begeleiden, maar ook om anderen te overtuigen om de stap te zetten en een afspraak te maken voor Kleur-, Stijl- en Make-upadvies. Ook over de make-up van jane iredale horen wij graag jullie mening.

star
star
star
star
star

Top! Gepassioneerd en zeer professioneel. Vriendelijk en warme ontvangst. Leerrijk. Producten van Jane Iredale zijn kwalitatief zeer goed! Prijs- kwaliteit uitstekend

Sarah Leen

star
star
star
star
star

Dankjewel Sigrid voor de hele fijne voormiddag met onze kleuranalyse met professionele aanpak en duidelijke tips. Ook het uitgebreide verslag achteraf is een echte plus! Een aanrader!

Roxane Reyda

star
star
star
star
star

Mijn vriendin en ik hebben een super leuke namiddag kleuradvies met bijpassende make up beleefd. Dankzij de vele tips en tricks kunnen we nu zelf aan de slag om elke dag op ons paasbest te zijn. En dankzij onze gepersonaliseerde kleurenwaaier, hebben we steeds al onze topkleuren bij de hand.

Daphné Vandezande

star
star
star
star
star

Bedankt Sigrid voor het zeer uitgebreide kleur- en stijladvies! Bij het stijladvies heb je niet alleen heel duidelijk uitgelegd welke pasvorm het beste bij mij past, maar ook welke optische effecten ik kan gebruiken, welke stoffen het beste zullen werken, ... Bij het kleuradvies had ik op voorhand gedacht dat ik dat allemaal zelf niet zou zien, maar ik was verbaasd over hoe duidelijk je het effect van kleuren kan zien. Je hebt heel veel bruikbaar advies gegeven, ook heel mooie mogelijke combinaties van kleuren. En van beide sessies heb je een zeer uitgebreid verslag gemaakt zodat ik alles nog eens kan opzoeken. Daarnaast heb ik ook een make-up workshop gevolgd. Ook hier ben ik zeer tevreden over, ik ben nu eindelijk in staat om in te schatten welke make-upkleuren bij mij passen en hoe ik ze best aanbreng! Ik had deze sessies cadeau gekregen van vrienden, wel het is een echte aanrader!

Veerle Vanhoof

format_quote
star
star
star
star
star

Encanto is leerrijk, boeiend en leuk. Ideale workshop voor mijn 2 dochters en mezelf. Het is zeker een aanrader en de producten zijn de max! De gastvrouw verdient zeker een pluim voor haar professionele aanpak.

Rosa Boeckxstaens

star
star
star
star
star

Dank je wel Sigrid voor het zeer uitgebreide verslag! Ik kan zo'n kleur-en stijladvies echt aanbevelen. (Had ik dat maar eerder gedaan.) Je hebt dat trouwens ook erg goed en respectvol uitgelegd. Met een kritisch oog heb ik mijn kleerkast gecheckt. Helaas heb ik verschillende kledingstukken die wel de juiste kleur hebben maar die toch niet echt stijlvol voor mij blijken te zijn. Maar ik ben op de goede weg! Gisteren waren we op een feest, en ik heb jouw make-up producten gebruikt (en jouw tips), en met aandacht mijn zo goed als 'perfecte' outfit aangedaan ... De reacties waren toch echt verbluffend positief. En ik voelde mij ook meer zelfzeker en goed. Ik ben zo tevreden! Kortom ik ben je erg dankbaar.

Ines Vanhee

format_quote
star
star
star
star
star

Leuke workshops. Zeer professioneel en heel goed uitgelegd. Top adres!

Anne Godts

format_quote
star
star
star
star
star

Elke keer het juiste advies, helemaal afgestemd op wie ik ben en niet enkel op de laatste trends. Sigrid zorgt met haar advies rond kleur en styling en met de Jane Iredale make-up dat ik beter weet wat bij mij past. Een aanrader!

Christine Vanhove

star
star
star
star
star

Elke keer opnieuw het beste make-up advies en op mijn trouwdag zag ik er stralend uit dankzij Sigrid. De make-up van Jane Iredale is echt aan te raden bij een gemengde en gevoelige huid dankzij de minerale make-up. Topadres!

Veronique Nijs

Ervaringen klanten
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x