Stijladvies

Een volle kleerkast en toch niets om aan te trekken? Herkenbaar?   

Tijdens een Stijlanalyse* gaan we aan de slag met jouw persoonlijke lichaamsvormen en bepalen we welke kledingstukken jouw figuur het meest flatteren. Het gezegde “nobody is perfect” bevat een grote waarheid. Iedereen heeft tenslotte wel kleine minpuntjes die erom vragen gecamoufleerd te worden. Bij een Stijlanalyse proberen we met kleding de illusie te wekken van een lichaam dat ‘perfect in proportie’ is. 

Wie niet zèlf perfect is, brengt alles in de perfecte proporties. Zo eenvoudig is het!!

Als we kijken naar de verhoudingen van je lichaam, ontdekken we welke figuurvorm je lichaam heeft en welke kledingstukken hier het best bij passen. De stoffen en prints die jouw figuur het best ondersteunen, komen hier aan bod. Ook de ‘final touch’- accessoires en juwelen- bespreken we uitvoerig. Met deze tips kan je de mindere puntjes van je lichaam camoufleren en zet je je sterke punten in de verf. 
Tenslotte bespreken we "2 toppers" en "2 floppers" die jij meebrengt. Omdat iedereen een andere persoonlijkheid heeft, geven we ook advies hoe je je eigen stijl verder kan ontwikkelen.Uiteraard slaan we ook hier je gelaat en kapsel niet over. Die zijn tenslotte bepalend voor je look. Je gezicht is het eerste wat iemand van je ziet! Naast je figuur analyseren we dus de vorm van je gelaat en bespreken we welk kapsel daar het best bij past. Brildragers krijgen ook tips over de vorm van hun montuur. Ook met je make-up kan je je gezicht ‘hermodelleren’ en de juiste optische illusies wekken.

Na deze stijlanalyse heeft jouw lichaam geen geheimen meer voor jou! 
* Stijladvies wordt enkel aan dames gegeven. Kleur- én stijladvies wordt maximaal met 2 personen gegeven op 2 verschillende momenten. Kleur- en Stijlanalyses worden niet gegeven aan groepen.


Stijladvies
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x