STIJLADVIES

Een volle kleerkast en toch niets om aan te trekken? Heb je veel kledij waar je je niet goed meer in voelt? Je lichaam en/of je kledingstijl is veranderd en je weet totaal niet meer wat er nog bij jou past? Je vindt het moeilijk om kledij te kopen want je hebt geen idee waar je op moet letten qua stoffen, prints, halsuitsnijdingen, pasvorm,..... Je bent op zoek naar een nieuw kapsel of bril maar wat past er het best bij mijn gelaatsvorm? Je wil duurzaam kopen dus liever geld spenderen aan een goed kledingstuk, bril of juwelen waarvan je jaren plezier gaat hebben.

Herkenbaar?

Tijdens een Stijlanalyse* gaan we aan de slag met jouw persoonlijke lichaamsvormen en bepalen we welke kledingstukken jouw figuur het meest flatteren. Het gezegde “nobody is perfect” bevat een grote waarheid. Iedereen heeft tenslotte wel kleine minpuntjes die erom vragen gecamoufleerd te worden, maar iedereen heeft ook positieve punten waar we de aandacht naartoe mogen trekken. Bij een Stijlanalyse proberen we met kleding de illusie te wekken van een lichaam dat ‘perfect in proportie’ is.

Wie niet zèlf perfect is, brengt alles in de perfecte proporties. Zo eenvoudig is het!

Als we kijken naar de verhoudingen van je lichaam, ontdekken we welke figuurvorm je lichaam heeft en welke kledingstukken hier het best bij passen. De stoffen en prints die jouw figuur het best ondersteunen, komen hier aan bod. Ook de ‘final touch’- accessoires en juwelen- bespreken we uitvoerig. Met deze tips kan je de mindere puntjes van je lichaam camoufleren en zet je je sterke punten in de verf. 

Tenslotte bespreken we "2 toppers en 2 floppers" die jij meebrengt. Omdat iedereen een andere persoonlijkheid heeft, geven we ook advies hoe je je eigen stijl verder kan ontwikkelen. Uiteraard slaan we ook hier je gelaat en kapsel niet over. Die zijn tenslotte bepalend voor je look. Je gezicht is het eerste wat iemand van je ziet! Naast je figuur analyseren we dus de vorm van je gelaat en bespreken we welk kapsel daar het best bij past. Brildragers krijgen ook tips over de vorm van hun montuur. Ook met je make-up kan je je gezicht ‘hermodelleren’ en de juiste optische illusies wekken.

Na deze stijlanalyse heeft jouw lichaam geen geheimen meer voor jou. Je verspilt geen geld meer aan miskopen, je kledij zit zalig en je lichaam en gelaat komen mooier tot hun recht.
Boek je afspraak voor een stijlanalyse in onze online agenda.

* Stijladvies wordt enkel aan dames gegeven.

Wens je een arrangement Kleur én Stijl te volgen? Dat kan! Beide workshops vullen elkaar mooi aan en vormen een totaalpakket.
Omdat beide workshops heel uitgebreid en intensief zijn, wordt een arrangement Kleur en Stijl op 2 verschillende data gegeven (anders duurt dit veel te lang en is het veel te veel info samen).

Kleur- én Stijlanalyses worden niet aan groepen gegeven.
Een stijlanalyse in groep kan wel (max 12 personen) maar dan is dat iets beknopter dan het individueel en duo stijladvies Kan op verplaatsing gegeven worden. Prijs op aanvraag.

STIJLADVIES

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x