REVIEWS

Het zou fijn zijn, moest je je ervaringen over Encanto willen delen. Dat helpt ons om jou in de toekomst nog beter te begeleiden, maar ook om anderen te overtuigen om de stap te zetten en een afspraak te maken voor Kleur-, Stijl- en Make-upadvies. Ook over de make-up van jane iredale horen wij graag jouw mening.

format_quote
star
star
star
star
star

Nogmaals veel dank voor het deskundige en boeiende kleuradvies dat je achteraf heel handig hebt samengevat. Ik vond het oprecht een zeer leerrijke en heel aangename voormiddag. Ik trek binnenkort met evenveel zin als vroeger, maar met meer kennis en kunde op shoppingtocht!

Catherine V.E.

format_quote
star
star
star
star
star

Super professionele uitleg. Verstaanbaar en heel geduldig uitgelegd. Zet daarboven nog eens de super kwaliteit van de producten en je hebt luxe troef. Iedere vrouw heeft het recht om te stralen - een beetje houden van jezelf is een must en kan nooit kwaad. Je wordt per direct er heel blij van. Ik ben al jaren fan en klant!

Nathalie Borghmans

star
star
star
star
star

Ik ben bij Sigrid langs geweest voor een kleurenanalyse en ben zeer tevreden over haar werk. Na een heldere uitleg en enkele kleine "oefeningen" worden een aantal testjes afgenomen om te bepalen of je een warm of koel type bent. Op basis van deze informatie wordt vervolgens verder gewerkt met de kleurdoeken. Sigrid geeft haar eerlijke mening en haar aanpak is gestructureerd, waardoor alle informatie heel duidelijk is. Ze geeft praktisch toepasbare tips en neemt voldoende tijd voor de analyse. Er wordt een kleurenpaspoort op maat samengesteld, dat je ook meteen meekrijgt. Als afsluiter word je opgemaakt in kleuren die jou flatteren, rekening houdend met de noden van jouw huid. Ook hier wordt alles uitvoerig toegelicht en krijg je alle informatie die relevant is mee. Achteraf ontvang je van Sigrid een zeer rijk gedocumenteerd verslag van je kleurenanalyse, dat de perfecte samenvatting vormt van de sessie en bovendien snel toepasbaar is bij het winkelen en overschouwen van je kleerkast. De analyse was zeer leerrijk en geeft mij meer houvast en zelfvertrouwen om mijn topkleuren te herkennen en miskopen te vermijden. Absoluut een aanrader.

Annelies S.

star
star
star
star
star

Ik ben bij Sigrid geweest voor een kleuranalyse. Wat een topervaring! Sigrid is, naast een heel toffe madam, ook uitermate professioneel en ze neemt echt de tijd voor je! Ze gaat de extra (s)mile, inclusief make-up & make-upadvies, een uitgebreid verslag dat je daags nadien krijgt, een kleurenwaaier,... En dat alles in een heel aangenaam kader! Ik kan het iedereen aanraden!

Stephanie Van Winkel

format_quote
star
star
star
star
star

Mijn eerste intentie was om enkel de kleur workshop te volgen. Echter bij nader inzicht vond ik het beter om zowel de Kleur,- Stijl- als Make-up workshop te volgen zodat ik het volledige plaatje had. Sigrid neemt echt wel de nodige tijd, wat ik belangrijk vind want op het eind van de rit wil je met een goed gevoel buiten stappen. Eens ik een duidelijk beeld had van welke kleur, welke stijl en welke make-up het best bij mij past, kreeg mijn zelfvertrouwen een boost. Je krijgt nadien ook een heel duidelijk en volledig verslag als naslagwerk zodat je je tijdens de workshop kan concentreren op wat wordt gezegd en getoond. Sindsdien worden me vele zaken duidelijk, alle stukjes vallen in elkaar.Echt een aanrader!Bedankt Sigrid. PS: spijtig dat ik jouw site niet eerder heb ontdekt

Karine Cludts

star
star
star
star
star

Ik heb een geweldige sessie "kleuradvies" gehad. Hierin kreeg ik uitleg over de verschillende "kleur seizoenen" en kwam ik natuurlijk tot de ontdekking welke kleuren het beste bij me passen. Er werd niet alleen rekening gehouden met mijn uiterlijk, maar ook met mijn persoonlijkheid. Ik had het geluk dat mijn huidige kleding grotendeels al goed zat. Voor mensen waarbij dat niet zo is worden er heel wat tips gegeven over hoe je enkele accessoires kan gebruiken zonder alles nieuw te moeten aanschaffen. De sessie eindigde met professionele make-up van Jane Iredale. Voortaan zal ik met heel veel plezier bruine mascara dragen ipv zwarte. Met mijn persoonlijke kleurenpaspoort in de hand en een boost van zelfvertrouwen ben ik huiswaarts gekeerd. Enkele dagen later kreeg ik een volledig verslag toegestuurd met alles wat we besproken hebben. Ik zou het iedereen aanraden, een kleurenpaspoort is voor het leven!

Murielle Evers

star
star
star
star
star

Recent heb ik een kleuranalyse laten doen bij Encanto. Deze werd uitgevoerd door de charmante Sigrid in een aangename en rustige omgeving. Het was een leuke en vooral leerrijke voormiddag. Alhoewel ik ervan overtuigd was dat een bepaald kleurenpalet mij het beste stond, bleek juist een ander palet beter te staan. Er werd daarnaast niet enkel aandacht besteed aan de kleur voor kleren, maar ook voor make up, wat zeker niet onbelangrijk is voor het totaalplaatje :) Een kleuranalyse bij Encanto is dus zeker een aanrader!

Nathalie Nakouzi

star
star
star
star
star

Encanto, een correcte naam voor het concept “stijl, lieflijk en bekoorlijk“! Sigrid die met charme, uitgebreid advies en professionaliteit een leuke ervaring brengt. Samen met mijn schoondochter heb ik de 3 sessies gevolgd. Altijd even aangenaam en doelgericht met stalen, die je ter plaatse kan uitproberen. Sigrid laat je ook zelf ontdekken, wat voor jou het best past .Zonder druk voor verkoop van haar producten (make-up) die trouwens wel super zijn. Ik ga nu zelfzekerder en doelbewuster winkelen en keuzes maken . Ook het advies en kleurenverslag dat je achteraf krijgt is een interessant gegeven. Zeker een aanrader om jezelf of iemand een waardevolle ervaring of geschenk te geven!

Anne Wouters

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt voor je uitgebreide verslag. Ik ben erg blij dat ik deze analyse bij jou heb laten doen. Het heeft mijn zelfvertrouwen absoluut een gezonde boost gegeven. Ik ga met je tips zeker aan de slag, in combinatie met 'mijn' kleuren kan dit enkel een positief resultaat geven!

Erna Van Riet

star
star
star
star
star

Van moeder-dochter(s) momenten gesproken! Wij zijn bij Sigrid terecht gekomen voor onze make-up voor de trouw van een van mijn dochters! Sigrid maakte ons toen zo mooi op met hele fijne en naturelle producten dat we niet anders konden dan ook een make-up workshop voor 3 te volgen. Want nog beter dan 1 dag stralen is om elke dag te stralen met de mooie make-up van Jane Iredale. Sigrid legde ons alles heel aangenaam en duidelijk uit, toonde ons hoe we de producten konden aanbrengen. Ook nam ze de tijd om elk van ons van producten te voorzien die het beste bij ieders huidtype en kleur paste, steeds met aandacht voor ieders specifieke wensen en behoeften. Toen de jongste dochter voor haar kleurenanalyse ging (ikzelf had in een grijs verleden al ergens anders een kleuranalyse gehad) was het toch even spannend om te zien hoe het met haar zou uitdraaien. Blijkt dat we toch alle 3 koele types zijn maar in dat spectrum toch verschillend. Tijd dus om onze gezamelijke kleerkast te inspecteren, uit te wisselen en op te ruimen. Het mogen bijwonen van de kleuranalyse zorgde voor een speciale verbondenheid, een echt moeder-dochter moment om te blijven koesteren. Het was heel fijn om samen met mijn oudste dochter voor ons beiden een stijladvies in te winnen en zelfs al zeggen mensen dat we heel hard op elkaar lijken toch weten we dat we niet dezelfde zijn en dat bleek nog maar eens. Het was heel leerrijk om het samen te doen zo kunnen we ook nu nog elkaar helpen. Met het geschreven verslag van Sigrid kunnen we alvast aan de slag. Bedankt Sigrid voor een superfijn moeder-dochter momenten in stijl, met zorg en aandacht voor onze vragen.

Hilde Vanderschueren

format_quote
star
star
star
star
star

Ik volgde twee workshops bij 'Encanto Styling'. Zowel de workshop 'Kleuradvies' als de workshop 'Make up' waren fijn én vooral leerrijk. Sigrid geeft duidelijk advies op maat. Ook de make up van 'Jane Iredale' is zeker een aanrader! TOPADRESJE!!

Lissa Van Overstraeten

star
star
star
star
star

Zeer professioneel kleuradvies gekregen van Sigrid! Ze neemt uitgebreid de tijd om volledig kleuradvies te geven, inclusief opmaak met make-up in je kleurenpalet van Jane Iredale (make-up zonder geur en kleurstoffen of bewaarmiddelen). Je kan deze producten nadien ook via haar webshop aankopen. Na je kleuradvies ontvang je ook een boekje met je kleurenpalet, handig voor in de handtas en om mee te nemen bij het shoppen

Joëlle Ursi

star
star
star
star
star

Aangenaam verrast van het resultaat! Zeer goed en uitgebreid make-upadvies gekregen voor een extreem gevoelige huid! Dank je wel!

Caroline Vandingenen

star
star
star
star
star

Voor mijn verjaardag volgde ik recent een individuele kleuranalyse-workshop bij Encanto. Ik werd hartelijk ontvangen in het mooie atelier van Sigrid die me vakkundig en gepassioneerd wegwijs maakte in de wereld van kleurtypes, top- en accentkleuren en de juiste (dag)make-up. De leerrijke uren vlogen voorbij en voelden aan als waardevolle me-time. Ik ben alvast benieuwd naar de andere workshops en kan Encanto, als weliswaar koel(er) type warm aanbevelen!

Tiffany Bousard

star
star
star
star
star

Voor mijn zus haar verjaardag kocht ik een cadeaubon Kleuradvies voor 2 personen bij Encanto. We werden heel warm ontvangen in een prachtig huis. Sigrid neemt uitgebreid haar tijd om te kijken welke kleuren het beste bij je passen. Hoewel mijn zus en ik fel op elkaar lijken, bleken we toch met totaal andere kleuren te staan, echt super interessant! Daarna kregen we allebei nog dagmake-up, specifiek voor ons kleurenpalet, meteen een wauw-effect!

Sara De Locht

star
star
star
star
star

Ik ben 2x bij Encanto geweest, voor een kleuranalyse en voor stijladvies, 2 aangename en leerrijke voormiddagen. Sigrid is professioneel en geeft je eerlijke feedback. Daarnaast krijg je heel veel persoonlijke tips om met kleuren en stijlen aan de slag te gaan. Sigrid maakte ook telkens een uitgebreid verslag dat ze me via mail opstuurde. Ik vond het toch wel spannend om bij haar langs te gaan, maar door haar rustige en vriendelijke aanpak voelde ik me meteen op mijn gemak!

Charlotte Van Dorst

star
star
star
star
star

Ik ging langs bij Encanto Styling voor een individuele kleuranalyse. Sigrid neemt uitgebreid de tijd en maakt je op een zeer boeiende manier wegwijs in de wonderlijke wereld van kleur. Nadien test ze even aan de hand van enkele voorbeeldjes of je alles goed hebt begrepen en brengt ze een lichte dag make-up aan in de kleuren die het beste in je naar boven brengen. Het verslag en de kleurenwaaier die je mee naar huis krijgt, zijn handige tools waar je de rest van je leven iets aan hebt. Absoluut een aanrader, dankjewel Sigrid!

Inge Puttemans

star
star
star
star
star

Super fijne ervaring. Sigrid is een top madam en een kei in haar vak. Super vriendelijk en hulpvaardig. Heb al een paar keer mogen genieten van al haar tips en adviezen (make up workshop, stijladvies en kleuradvies). Dankzij Sigrid kan ik gericht gaan shoppen. En kan ik nadien genieten van de positieve resultaten. Dikke merci Sigrid!

Kathleen Vanmeensel

format_quote
star
star
star
star
star

Super hard bedankt voor de leerrijke make-up workshop! Knap hoe je alles op maat voorziet Sigrid! Jouw kennis over de producten en de verschillende huidtypes en het feit dat je zoveel tijd steekt in het maken van een persoonlijke fiche, maken het helemaal af! We wilden 'me-time' en we kregen het dubbel en dik! Een echte aanrader!

Els Thys

format_quote
star
star
star
star
star

De make-up workshop was echt top! Zalige producten! Ik heb er niet alleen heel veel bijgeleerd maar ook SUPER van genoten! Een dikke dankjewel!

Joke Put

star
star
star
star
star

Een heel fijne kleurenanalyse gehad! Sigrid is erg professioneel en vlot in de omgang. Je hebt niet enkel een uitgebreide analyse op maat maar ook krijg je een waaier en een uitgebreid verslag mee. Verder wordt er make-up aangebracht in jouw kleurentype. Zo heb je heel veel nuttige informatie die je voor altijd kan blijven gebruiken! Het is een super totaalpakket!

Lieze Godts

format_quote
star
star
star
star
star

Het heeft even op zich laten wachten, maar ik kan er nu echt niet meer omheen. Het blijft complimentjes regenen. Wat zie je er goed uit! Wat is er met jou gebeurd? Ik heb niet aan iedereen verteld dat dit het resultaat was van jouw kleur- en stijladvies, maar de collega's waartegen ik wel iets had laten vallen, zijn het er roerend mee eens: Het doet iets met een mens! Niets dan lof dus, ook voor mij een prettig gevoel en een stimulans om door te gaan en zelfs oudere spulletjes wat aan te passen en anders te combineren! Nogmaals hartelijk dank!

Marleen Roels

star
star
star
star
star

In een mooie setting, samen met de enthousiaste, vriendelijke en professionele gastvrouw Sigrid, genoten van haar kennis tijdens een "make-up"-advies. Zeker een aanrader voor al wie eens een me-momentje wil inlassen. Ondertussen ook wel fan van de gebruikte producten.

Chantal Van Geel

star
star
star
star
star

Heel fijne ontvangst. Bij het make-upadvies kreeg ik uitgebreide uitleg en advies over de Jane Iredale producten. De mineral powder foundation heeft mij aangenaam verrast. Heel natuurlijk en fijn op de huid.

Katia Mauroo

star
star
star
star
star

Elke keer opnieuw het beste make-up advies en op mijn trouwdag zag ik er stralend uit dankzij Sigrid. De make-up van jane iredale is echt aan te raden bij een gemengde en gevoelige huid dankzij de minerale make-up. Topadres!

Veronique Nijs

star
star
star
star
star

Bedankt Sigrid voor het zeer uitgebreide kleur- en stijladvies! Bij het stijladvies heb je niet alleen heel duidelijk uitgelegd welke pasvorm het beste bij mij past, maar ook welke optische effecten ik kan gebruiken, welke stoffen het beste zullen werken, ... Bij het kleuradvies had ik op voorhand gedacht dat ik dat allemaal zelf niet zou zien, maar ik was verbaasd over hoe duidelijk je het effect van kleuren kan zien. Je hebt heel veel bruikbaar advies gegeven, ook heel mooie mogelijke combinaties van kleuren. En van beide sessies heb je een zeer uitgebreid verslag gemaakt zodat ik alles nog eens kan opzoeken. Daarnaast heb ik ook een make-up workshop gevolgd. Ook hier ben ik zeer tevreden over, ik ben nu eindelijk in staat om in te schatten welke make-upkleuren bij mij passen en hoe ik ze best aanbreng! Ik had deze sessies cadeau gekregen van vrienden, wel het is een echte aanrader!

Veerle Vanhoof

star
star
star
star
star

Mijn vriendin en ik hebben een super leuke namiddag kleuradvies met bijpassende make up beleefd. Dankzij de vele tips en tricks kunnen we nu zelf aan de slag om elke dag op ons paasbest te zijn. En dankzij onze gepersonaliseerde kleurenwaaier, hebben we steeds al onze topkleuren bij de hand.

Daphné Vandezande

star
star
star
star
star

De make-up workshop met mama was super gezellig en we zijn heel blij met het resultaat!

Lies Ackermans

star
star
star
star
star

Kleuradvies en make-up bij Sigrid van Encantostyling te Heverlee gevolgd : heel leerrijke en fijne avond! Zeker een aanrader! Nooit meer miskopen in de kleerkast, natuurlijke make-up van jane iredale waardoor ik er veel wakkerder uitzie (byebye walletjes). Zeker een tochtje door de sneeuw waard!

Annick Deliën

star
star
star
star
star

Dankjewel Sigrid om mij zo mooi op te maken op deze speciale dag!

Katrien Symoens

star
star
star
star
star

Top! Gepassioneerd en zeer professioneel. Vriendelijk en warme ontvangst. Leerrijk. Producten van Jane Iredale zijn kwalitatief zeer goed! Prijs- kwaliteit uitstekend

Sarah Leen

star
star
star
star
star

Dank je wel Sigrid voor het zeer uitgebreide verslag! Ik kan zo'n kleur-en stijladvies echt aanbevelen. (Had ik dat maar eerder gedaan.) Je hebt dat trouwens ook erg goed en respectvol uitgelegd. Met een kritisch oog heb ik mijn kleerkast gecheckt. Helaas heb ik verschillende kledingstukken die wel de juiste kleur hebben maar die toch niet echt stijlvol voor mij blijken te zijn. Maar ik ben op de goede weg! Gisteren waren we op een feest, en ik heb jouw make-up producten gebruikt (en jouw tips), en met aandacht mijn zo goed als 'perfecte' outfit aangedaan ... De reacties waren toch echt verbluffend positief. En ik voelde mij ook meer zelfzeker en goed. Ik ben zo tevreden! Kortom ik ben je erg dankbaar.

Ines Vanhee

star
star
star
star
star

Dankjewel Sigrid voor de hele fijne voormiddag met onze kleuranalyse met professionele aanpak en duidelijke tips. Ook het uitgebreide verslag achteraf is een echte plus! Een aanrader!

Roxane Reyda

format_quote
star
star
star
star
star

Ik heb echt van iedereen positieve reacties gekregen na de make-up workshop! Goed werk geleverd zou ik zeggen :-) Ik heb veel bijgeleerd ook omdat jij dat heel goed overgebracht hebt en nu is het oefenen hè!

Marlies B.

format_quote
star
star
star
star
star

Sigrid is een super vriendelijke, steeds opgewekte madam! Niets is te veel voor haar. Ze staat altijd klaar met super advies!!

Kim Van Antwerpen

format_quote
star
star
star
star
star

Heel hartelijk dank om ons te helpen bij het huwelijk van C. Ze was prachtig en straalde van geluk. Het is meer dan één keer gezegd. Ook mijn andere 'toekomstige' schoondochters straalden. Hun natuurlijke make-up zal er zeker hebben toe bijgedragen waarvoor onze uitzonderlijke dank!

Suzanne Nelissen

format_quote
star
star
star
star
star

Leuke workshops. Zeer professioneel en heel goed uitgelegd. Top adres!

Anne Godts

format_quote
star
star
star
star
star

Encanto is leerrijk, boeiend en leuk. Ideale workshop voor mijn 2 dochters en mezelf. Het is zeker een aanrader en de producten zijn de max! De gastvrouw verdient zeker een pluim voor haar professionele aanpak.

Rosa Boeckxstaens

format_quote
star
star
star
star
star

Elke keer het juiste advies, helemaal afgestemd op wie ik ben en niet enkel op de laatste trends. Sigrid zorgt met haar advies rond kleur en styling en met de Jane Iredale make-up dat ik beter weet wat bij mij past. Een aanrader!

Christine Vanhove

REVIEWS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x