MAKE-UPADVIES

Wil je graag begeleid worden bij het maken van de juiste make-upkeuzes : advies inwinnen over welke foundation het beste bij jouw huidtype, huidstint en verlangens past? Ben je toe aan een nieuwe blush, oogschaduw of lippenstift, maar er is teveel keuze en je wil weten welke producten en kleuren ik jou aanraad? Ik beantwoord jouw specifieke make-upvragen tijdens een make-upadvies sessie.

Iemand met sprankelende ogen en een gezonde gloed straalt zelfvertrouwen uit. Met de juiste make-up willen we je natuurlijke schoonheid benadrukken.

We houden de basismake-up eenvoudig en accentueren je natuurlijke uitstraling. We kijken naar de kleur van je ogen, ondertoon van je huid en je haar om je advies te geven over de make-upkleuren die hier mooi bij passen. Zo komt de make-up heel natuurlijk en fris over.

De mooiste make-up is een gezonde huid. Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom werken we enkel met de gezonde minerale make-up van jane iredale. Producten met de meest zuivere minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die je huid verzorgen én tegelijkertijd je natuurlijke schoonheid tot haar recht doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur. 

Je kan kiezen tussen een make-upadvies over een specifieke make-up vraag of een make-up workshop (alleen of in groep). 

Bekijk hier mijn make-upwerk.

Het make-upadvies komt op €45 en duurt +- 45 minuten. Ik beantwoord jouw specifieke vragen en demonstreer het make-upproduct waarover jij advies wenst. Wens je na dit advies make-up aan te kopen voor minimum €45, dan is het advies gratis.

Wil je van A tot Z leren hoe je een perfecte dag-of avond make-up kan aanbrengen, dan boek je best een make-up workshop (alleen of met max 4 personen). Je leert hierbij alle technieken met professionele begeleiding. Geschatte duur 3 uur.

Zodat jij blijft stralen, elke dag!


Individuele Make-up workshop

Tijdens een individuele workshop leren we jou hoe je makkelijk een basismake-up kan aanbrengen. We brengen de make-up aan op 1 kant van je gelaat en jij doet dan de andere kant onder onze begeleiding. De bedoeling is dat je daarna alles zelf kan. Een verzorgde make-up in jouw kleuren versterkt je look. Als je meer interesse hebt in avondmake-up, smokey eyes of bruidsmake-up, dan kan dat natuurlijk ook (zie themaworkshops). Geschatte duur 3 uur.

Make-up workshop in groep 

Tijdens een praktische, leuke workshop, bij Encanto in Heverlee, wordt in groep aangeleerd hoe je een basismake-up aanbrengt. Dit gebeurt in stappen en iedereen krijgt een eigen spiegel, penselen en make-up ter beschikking om zelf aan de slag te gaan onder professionele begeleiding. Groepen kunnen zelf samengesteld worden op zelfgekozen momenten. Max. 6 personen. Geschatte duur 4 uur.

Individueel make-upadvies 

Gedurende 45 minuten geeft Encanto jou antwoord op specifieke vragen bvb welke foundation raadt u mij aan OF hoe kan ik mijn ogen beter accentueren en met welke kleuren OF welke kleur lippenstift zou je mij adviseren OF hoe camoufleer ik best mijn wallen en/of oneffenheden OF hoe kan ik mijn gelaat shapen,...Het advies komt op €45 maar als je na deze sessie make-up aankoopt voor een minimumwaarde van €45 is het advies volledig gratis.

Feest- of avondmake-up 

Een avondje uit, een feest, een speciale gelegenheid,....en je wil er piekfijn uitzien? Encanto zorgt voor een prachtige make-up in de kleuren die jou laten stralen en je feest kan niet meer stuk! Geschatte duur 1 uur.

Tiener make-up workshop 

Ben je onder de 18 jaar en zou je willen starten met een lichte naturelle make-up? Kom dan leren welke producten het best bij jouw jonge huid passen en met welk technieken je ze kan aanbrengen. Geschatte duur 1,5 uur.

Themaworkshops 

Al een basisworkshop achter de rug en je wil nog een stapje verder gaan? Dat kan, in de thema's: Feest-en avondmake-up, Bruidsmake-up, Smokey Eyes, Bonjour Contour, Summerlook of een volledige make-oplook met de nieuwe collectie. Geschatte duur 1,5 uur.

De make-up en de penselen die gebruikt worden tijdens de workshop zijn verkrijgbaar bij Encanto. Na de workshop is er een mogelijkheid om de gebruikte make-up en penselen aan te kopen. U kan cash of met een Bancontact/Payconiq App betalen. Achteraf producten aankopen kan ook via de webshop.
MAKE-UPADVIES

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x