Workshops

Je kan bij Encanto terecht voor een workshop Kleur, Stijl én Make-up. Een workshop Kleur kan individueel of maximaal met 2 personen. Een workshop Stijl kan individueel of maximaal met 12 personen. Een workshop Make-up kan individueel of maximaal met 6 personen. Indien u meerdere workshops wenst te volgen, kan dit in arrangementen maar deze worden wel op verschillende tijdstippen gedaan (nooit na elkaar).

Workshop Kleuranalyse

Een individuele Kleuranalyse : Na het bepalen van uw topkleuren, accentkleuren en kleurencombinaties, oefenen we in modecatalogussen op de kleuren en de combinaties, zodat u alles kan oefenen en alles wat u geleerd heeft in praktijk kan omzetten. U wordt gemaquilleerd met de gezonde natuurlijke minerale make-up van jane iredale in uw juiste make-upkleuren. We maken uw kleurenpaspoort op maat en achteraf sturen wij u een persoonlijk kleurenverslag per mail.
Een Kleuranalyse met 2 personen : Nadat we bij beiden de top- en accentkleuren bepaald hebben, alsook de mooiste kleurcombinaties, worden jullie allebei gemaquilleerd in de juiste make-upkleuren. We oefenen in modecatalogussen op jullie kleuren. Jullie krijgen elk een kleurenpaspoort op maat mee en achteraf een gepersonaliseerd kleurenverslag per mail.
Een Kleuranalyse met meer dan 3 personen wordt niet gegeven omdat dit anders veel te lang zou duren.
Kleuranalyses worden best gedaan in een periode waarin uw huid op haar bleekst is. Dat is ideaal in de periode van midden oktober tot en met april, tenzij u een type bent dat niet bruint. Dan kunnen we dit ook doen in de zomermaanden.

Workshop Stijlanalyse

Een individuele Stijlanalyse*: We bespreken uw kledingstijl, uw figuurvorm, gelaatsvorm, stoffen, pasvorm, optische effecten.... Achteraf krijgt u een gepersonaliseerd stijlverslag per mail.
Een stijlanalyse met 2 personen*: We bespreken jullie kledingstijl, jullie figuurvorm, gelaatsvorm, stoffen, pasvorm, optische effecten,... Achteraf krijgen jullie elk een personaliseerd stijlverslag.
Stijlanalyse in groep* (van  3 tot max 12 personen) is mogelijk. Jullie meten elkaar op. Er wordt gekeken welke figuurvorm iedereen heeft en welke pasvorm, stoffen,... hierbij passen. Ook de optische effecten worden besproken. Achteraf wordt er geen persoonlijk stijlverslag van gemaakt.
* wordt enkel bij dames gedaan, niet voor heren

Workshop Basismake-up

Een individuele make-up workshop: Ik stuur vooraf een vragenlijst met vragen over je huid, je makeup- en huidverzorging en wat je graag wenst te leren tijdens de workshop. Ik bereid dan je make-upadvies op maat voor. Ik toon alles stap per stap op 1 kant van je gelaat. Onder professionele begeleiding doe jij dan zelf de make-up aan de andere zijde. Als kleurconsulent geef ik u ook advies over de make-upkleuren, zodat ze mooi en heel natuurlijk bij je natuurlijke kleuren van haar, ogen en huid passen. Geschatte duur +- 3 uur.
Een make-up workshop in groep (max. 6 pers) : Ik stuur vooraf een vragenlijst met vragen over jullie huid, jullie makeup- en huidverzorging en wat jullie graag wensen te leren tijdens de workshop. Ik bereid dan jullie make-upadvies op maat voor. Iedereen heeft een eigen spiegeltje en een penselenset. Ik toon stap per stap hoe je een perfecte dagmake-up moet aanbrengen en jullie brengen dit dan onder mijn begeleiding zelf aan. Uiteraard krijgen jullie ook advies over de make-upkleuren zodat ze mooi en naturel aansluiten van de kleur van je huid, haar en ogen. Geschatte duur +- 4 uur.

Workshops
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x