Collagen Elixir


Ik testte de voorbije maanden het Collagen Elixir uit en OMG! Wat ben ik blij en aangenaam verrast van de prachtige resultaten die het innerlijk en uiterlijk met mijn lichaam doet! Ik ben megafan!! 
Als je onderstaande foto's van mij bekijkt na 3 weken, 3 maanden en 6 maanden met het Collagen Elixir snap je meteen waarom : een gladdere, zachtere en vollere huid, minder donkere kringen onder de ogen, minder rimpels, minder pigmentvlekjes en een veel mooiere glow, maar ook meer energie, minder haaruitval,...En dit door dagelijks 1 smaakvol Collagen Elixir drankje te drinken, 100% natuurlijk én boordevol vitamines!
Collagen Elixir, je collageendrankje voor een stralende huid en nog zoveel meer!


Collageen is het belangrijkste eiwit in ons lichaam. Het zorgt voor stevigheid en elasticiteit van onze huid, haar en nagels, voor het herstel van ons bindweefsel en voor de ondersteuning van onze spieren, gewrichten en pezen. Een beetje de lijm van ons lichaam. Naarmate we ouder worden (vanaf ons 25ste al), vermindert onze eigen collageen aanmaak jaarlijks met 1%. Vanaf ons 50ste maakt ons lichaam amper zelf nog collageen aan. Daardoor ontstaan fijne lijntjes, verminderde elasticiteit, strammere spieren en gewrichten, broze nagels, dunner haar,....
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat collageen toevoegen aan onze dagelijkse routine een gunstig effect heeft op ons ganse lichaam, van binnen en van buitenJe kan dus van binnenuit je eigen collageenproductie stimuleren en het ouderdomsproces vertragen met Collagen Elixir. Collagen Elixir is een hoogwaardig en smaakvol collageendrankje dat vijf gram hoogwaardige marine collageen, biotine, zink, vitamine C en een plantaardige blend bevat om een gezonde huid, haar en nagels van binnenuit te ondersteunen. Het enige wat je moet doen is een slokje nemen en weldra genieten van een mooie glow!Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijd. Een gezonde levensstijl blijft dus belangrijk.
Als je zwanger bent of bepaalde medicijnen neemt, overleg dan altijd eerst met je arts. Je kan alle ingrediënten hierboven terugvinden.


Ik heb een blog geschreven met de meest gestelde vragen over collageen en collageensupplementen. Wil je er meer over weten? Lees hier de blog.Er is een "30 dagen niet tevreden? Geld terug"-policy. Dus waarom het Collagen Elixir eens niet proberen?
Wil je liever dat ik de bestelling voor jou plaats? Heb je nog vragen over het Collagen Elixir?
Stuur me dan een berichtje op 0476/96.59.16 of een mailtje naar info@encantostyling.be
* De automatische bestelling kan op elk moment gewijzigd of stopgezet worden, zonder enige voorwaarden of verplichtingen. Dit kan al na de eerste bestelling heel eenvoudig vanuit jouw eigen klantenaccount. Deze formule geeft jou de beste voorwaarden. Je kan zelf de hoeveelheid flesjes bepalen en wanneer er een volgende levering aangeboden wordt, maar ook met 1 klik alles stopzetten, zonder addertjes onder het gras.

Ben je even enthousiast als ik over het Collagen Elixir? Vertel er dan over aan vrienden en familie!
TOT EN MET 31/10/23 VERHOOGDE CASHBACK!!
Als er 2 of 3 vrienden 60 Collagen Elixir flesjes bestellen op jouw aanraden, dan krijg je een groot deel van je eigen kuur terugbetaald! Geef me de 2 of 3 namen door die wensen te bestellen en ik zorg ervoor dat jij je cashback krijgt!
Wil je dit magische flesje ook zelf verdelen? Dat kan! Neem contact met me op en ik vertel je er alles over!
De resultaten* zijn die van Isagenix-klanten die 1 tot 2 flesjes Collageen Elixir per dag gebruikten icm hun gebruikelijke huidverzorgingsproducten. In een voorstudie zagen de deelnemers hun huid verbeteren gedurende de eerste 30 dagen.
  • 93% merkte een verbetering van de hydratatie van de huid op
  • 92% zei dat hun huid gezonder aanvoelde
  • 88% merkte een verbetering van de helderheid van de huid op
  • 91% rapporteerde een jeugdigere teint
  • 83% merkte een verbetering van de stevigheid van de huid op
  • 90% merkte een stralendere huid op
*Individuele resultaten kunnen variëren. Statistieken zijn gebaseerd op een onderzoek onder 113 deelnemers die Isagenix Collagen Elixir gedurende 30 dagen achtereenvolgens gebruikten zonder cosmetische tussenkomst of andere bekende wijzigingen aan hun reguliere huidverzorgingsproducten. De deelnemers aan het onderzoek waren Isagenix Independent Associates, die in aanmerking komen voor een commissie voor de verkoop van Isagenix-producten.
* Isagenix-producten zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.
Wil je de volledige wetenschappelijke uitleg achter het Collagen Elixir weten? Bekijk deze video (12 minuten)!

Collagen Elixir
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x