Kleuradvies

Afhankelijk van de kleur van je ogen, je natuurlijke haarkleur en de ondertoon van je huid, versterkt een kleur je uitstraling of werkt die net afzwakkend.
Eerst kijken we dus naar de kleuren die je van Moeder Natuur hebt meegekregen. Met behulp van analysedoeken gaan we na welke kleureigenschappen belangrijk voor jou zijn.
Zijn het koele of warme kleuren? Lichte of donkere kleuren? Heldere of gedempte kleuren? Ben je een uitgesproken winter-, zomer-, lente- of herfsttype? Of ben je een subtype? Dan kan je kleuren van meer dan één seizoen dragen.
Zodra we weten welk kleurtype jij bent, kunnen we antwoord geven op al jouw vragen :
Welke zijn mijn topkleuren?
Welke kleuren draag ik best als accent?
Welke kleurencombinaties kan ik maken?
Welke haarkleuren passen het best bij mijn gelaat?
Welke kleur brilmontuur draag ik best?
Welke make-up kleuren passen het best bij mij?
Daarna brengen we een lichte dagmake-up aan met de make-upkleuren die jou doen stralen. Je krijgt een kleurenpaspoort mee met al jouw topkleuren en we gaan virtueel shoppen in de laatste modecatalogussen! Na de Kleuranalyse krijg je achteraf een persoonlijk kleurenverslag per mail.              
Kleurenanalyses worden niet afgenomen tussen begin mei en eind september want voor een optimaal resultaat moet je huid op haar bleekst zijn, zodat de ondertoon goed zichtbaar is. Met een gebruinde huid sta je met veel meer kleuren, maar niet al die kleuren blijven ook topkleuren in de winter als je bleker bent.Tijdens de analyse mag je geen make-up dragen en ook je bril wordt afgezet zodat het brilmontuur ons niet kan beïnvloeden. Indien je je haar kleurt, dan liefst de analyse niet plannen net na de kleuring. We moeten al een beetje uitgroei zien zodat we de natuurlijke haarkleur kunnen zien.
Een Kleuranalyse wordt individueel (3 uur) of maximaal met 2 personen gedaan (duur 4,5 uur). Kleur- en Stijlanalyses worden niet gegeven voor groepen, maximaal met 2 personen en dan in 2 verschillende sessies van 4u (kleur en aangepaste dagmake-up) en 3 uur (stijl). Kleuranalyses kunnen vanaf 16 jaar, zowel voor mannen als voor vrouwen.
Indien u een Kleur- én een Stijlanalyse wenst, raden wij u aan om dit op 2 verschillende momenten te doen omdat dit anders té lang duurt (min. 6 uur) om u te concentreren én omdat het teveel informatie tegelijkertijd is. 
Je hoort het, het gaat om een totaalpakket! Na deze workshop heb je alle tools in huis om de juiste kleurkeuzes te maken voor een frisse en pittige uitstraling!
Kleuradvies
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x