Make-up Advies

Iemand met sprankelende ogen en een gezonde gloed straalt zelfvertrouwen uit. Met de juiste make-up willen we je natuurlijke schoonheid benadrukken.

We houden de basismake-up eenvoudig en accentueren je natuurlijke uitstraling. We kijken naar de kleur van je ogen, ondertoon van je huid en je haar om je advies te geven over de make-upkleuren die hier mooi bij passen. Zo komt de make-up heel natuurlijk over.
De mooiste make-up is een gezonde huid. Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom werken we enkel met de gezonde mineralenmake-up van jane iredale. Producten met zuivere minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die je huid verzorgen én tegelijkertijd je natuurlijke schoonheid tot haar recht doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur. 
Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit! 

Individuele Make-up workshop (duur +- 3 uur)

Tijdens een individuele workshop leren we jou hoe je makkelijk een basismake-up kan aanbrengen. We brengen de make-up aan op 1 kant van je gelaat en jij doet dan de andere kant onder onze begeleiding. De bedoeling is dat je daarna alles zelf kan. Een verzorgde make-up in jouw kleuren versterkt je look. Als je meer interesse hebt in avondmake-up, smokey eyes of bruidsmake-up, dan kan dat natuurlijk ook (zie themaworkshops).

Make-up workshop in groep (duur +- 3,5 uur)

Tijdens een praktische, leuke workshop, bij Encanto in Heverlee, wordt in groep aangeleerd hoe je een basismake-up aanbrengt. Dit gebeurt in stappen en iedereen krijgt een eigen spiegel, penselen en make-up ter beschikking om zelf aan de slag te gaan onder professionele begeleiding. Groepen kunnen zelf samengesteld worden op zelfgekozen momenten. Max. 6 personen.

Individueel make-upadvies (duur +- 45 min)

Gedurende 45 minuten geeft Encanto u antwoord op specifieke vragen bvb welke foundation raadt u mij aan OF hoe kan ik mijn ogen beter accentueren en met welke kleuren OF welke kleur lippenstift zou u mij adviseren OF hoe camoufleer ik best mijn wallen en/of oneffenheden OF hoe kan ik mijn gelaat shapen,...Het advies komt op €45 maar als u na deze sessie make-up aankoopt voor een minimumwaarde van €45 is het advies volledig gratis.

Feest- of avondmake-up (duur +- 1 uur)

Een avondje uit, een feest, een speciale gelegenheid,....en je wil er piekfijn uitzien? Encanto zorgt voor een prachtige make-up in de kleuren die jou laten stralen en je feest kan niet meer stuk!

Themaworkshops (duur +- 2 uur)

Al een basisworkshop achter de rug en je wil nog een stapje verder gaan? Dat kan, in de thema's: Feest-en avondmake-up, Bruidsmake-up, Smokey Eyes, Bonjour Contour, Summerlook of een volledige make-oplook met de nieuwe collectie.
De make-up en de penselen die gebruikt worden tijdens de workshop zijn allemaal verkrijgbaar bij Encantostyling. Na de workshop is er een mogelijkheid om de gebruikte make-up en penselen aan te kopen. U kan cash of met een Bancontact/Payconiq App betalen.
Make-up Advies
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x