AVST CLEANSING LOTION

Hydraterende, reinigende lotion die de huidconditie verbetert en de huid optimaal voorbereidt op de volgende verzorging. Een zachte, excellente reiniger. 

De AVST Cleansers van Environ® zijn speciaal ontwikkeld om de huid op een zachte doch doeltreffende manier te reinigen, terwijl de natuurlijke zuurtegraad van de huid op peil wordt gehouden. De cleansers bevatten geen agressieve chemicaliën die de huid kunnen beschadigen. 

Op een vochtige huid aanbrengen, goed masseren en afspoelen met water. Daarna tonifiëren met de AVST Moisturising Toner. 's Morgens en 's avonds gebruiken.

AVST CLEANSING LOTION is geschikt voor om het even welke leeftijdsgroep en voor de normale, zonbeschadigde of gevoelige huid. Voorts kan dit product gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen. Personen die last hebben van een vette huid kunnen dit product ook gebruiken omdat het niet-comedogeen is. 

De AVST CLEANSING LOTION is verkrijgbaar in een PET fles van 200 ml.

De huidverzorgingsproducten van Environ® worden aanbevolen door artsen, huidverzorgingsspecialisten en vakervaren verkoopadviseurs.

AVST CLEANSING LOTION

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x