Over Encanto

Laat je betoveren door Kleur en Stijl en ga stralend door het leven!

Weet je niet zeker welke outfit en welke kleuren je best draagt of welke make-up jou écht doet stralen? Kom dan zeker eens langs bij Encanto in Heverlee, Vlaams Brabant, en laat je verbazen door Kleur-,  Stijl- en Make-Up advies!
Drijvende kracht achter Encanto is Sigrid Laurent, gediplomeerd Kleur- en Stijlconsulente en Make-Up Artiste. Sinds 2012 geeft ze Kleur-, Stijl- en Make-upadvies en laat ze dames stralen zodat ze een boost krijgen in hun zelfvertrouwen.

Wat doet Encanto?

Bij Encanto kan je terecht voor een totaalpakket "restyling". Je krijgt Kleur-, Stijl- en Make-upadvies op maat, zodat je terug een boost krijgt in je zelfvertrouwen en opnieuw kan stralen!
Encanto geeft individuele en make-upworkshops in groep. Ervaring is hiervoor niet nodig. Hierbij werken wij uitsluitend met de gezonde mineralenmake-up van jane iredale. Deze make-up laat je huid ademen, ziet en voelt heel naturel en is geschikt voor elk huidtype. Encanto is officieel verdeler van alle make-upproducten van jane iredale.

Encanto is niet voor niets Spaans voor betovering, charme, gratie, aantrekkelijkheid, verleidelijkheid, innemendheid, ..... én bovendien zijn we gelegen op de Toverberg in Heverlee.

Over Encanto
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x