Over Encanto

Laat je betoveren door Kleur en Stijl en ga stralend door het leven!

Weet je niet zeker welke outfit en welke kleuren je best draagt of welke make-up jou écht doet stralen? Kom dan zeker eens langs bij Encanto in Heverlee, Vlaams Brabant, en laat je verbazen door Kleur-,  Stijl- en Make-Up advies!
Drijvende kracht achter Encanto is Sigrid Laurent, gediplomeerd Kleur- en Stijlconsulente en Make-Up Artiste. Sinds 2012 geeft ze Kleur-, Stijl- en Make-upadvies en laat ze dames stralen zodat ze een boost krijgen in hun zelfvertrouwen.

Wat doet Encanto?

Bij Encanto kan je terecht voor een totaalpakket "restyling". Je krijgt Kleur-, Stijl- en Make-upadvies op maat, zodat je terug een boost krijgt in je zelfvertrouwen en opnieuw kan stralen!
Encanto geeft individuele en make-upworkshops in groep. Ervaring is hiervoor niet nodig. Hierbij werken wij uitsluitend met de gezonde mineralenmake-up van jane iredale. Deze make-up laat je huid ademen, ziet en voelt heel naturel en is geschikt voor elk huidtype. Encanto is officieel verdeler van alle make-upproducten van jane iredale.

Encanto is niet voor niets Spaans voor betovering, charme, gratie, aantrekkelijkheid, verleidelijkheid, innemendheid, ..... én bovendien zijn we gelegen op de Toverberg in Heverlee.

COVID-UPDATE : 
Vanaf 26/4/21 mogen wij opnieuw individueel stijl- en make-upadvies geven (rekening houdend met alle veiligheidsmaatregelen). Ook bruidsmake-up, feestmake-up en workshops kunnen opnieuw doorgaan met max. 4 personen. Grotere groepen doen we voorlopig nog niet.


Over Encanto
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x