Smart Sun & Skincare Skin by Dings

SUN IS FUN, maar haar schadelijke stralen zijn dat niet, en dat insmeren ook niet,. maar dat verandert dan NU!
Want met deze 4 multifunctionele én innoverende zonne- én verzorgingsproducten van Skin by Dings kan je op een veilige manier genieten van de zon én je smeert/sprayt dit met plezier dagelijks! 
De producten zijn veilig & clean, zowel voor je huid (geen schadelijke chemische zonnefilters) als voor het milieu (geen schadelijke drijfgassen maar lucht, niet getest op dieren en veilig voor de koraalriffen), hypoallergeen en dermatologisch getest, vegan en glutenvrij. 80% van natuurlijke oorsprong, 100% feel good vibes en op en top Belgisch!


Smart Sun & Skincare Skin by Dings

Let's FALL in love!

Wie de modetrends volgt, kiest deze herfst voor echte, pure, vrij felle kleuren. Van aardse tinten tot fel oranjerode kleuren, veel blauw en weinig grijs...... Het wordt een kleurrijke herfst! De Fall Collection 2020 van jane iredale speelt hier mooi op in met de warme diepbruine, aubergine en rode kleurtinten. Met dit sublieme kleurenpallet creëer je ravissante looks voor overdag en/of 's avonds!

In Full Bloom

De nieuwe lentecollectie In Full Bloom : het oogschaduw palet Pure Basics, met vijf matte zachte tinten die perfect te combineren zijn met Awake, een frisse rooskleurige blush. Maak de look compleet met één van de nieuwe Triple Luxe Lipsticks en kies voor een zachte nude of ga voor die pop of color!

Celebration Shades for dazzling eyes

jane iredale viert het eindejaar met maar liefst 6 nieuwe oogschaduwkleurtjes : Twee zachte duo' s Sorbet en Golden Peach en vier sprekende trio's Harmony, Ravishing, Twilight en Blue Hour! Van een naturelle dagmake-up tot de ultieme feestlook! Alles is mogelijk om je ogen te laten stralen! De oogschaduwen zijn sterk gepigmenteerd, bevatten enkel zuivere ingrediënten en zijn vrij van synthetische kleurstoffen.

Beyond Matte Liquid Foundation

jane iredale introduceert Beyond Matte Liquid Foundation een gloednieuwe, semi-matte foundation in 18 kleuren die zich aanpast aan elke huidstint! De innoverende formule combineert zuivere gezonde ingrediënten met de laatste nieuwe technologie. De dekking is groots, de finish is mat en het resultaat is een perfecte huid een hele dag lang. Geen zorgen, geen glans, geen compromissen, het is Beyond Matte Liquid Foundation!

Sun, Safe, go!!

Powder-Me SPF® Dry Sunscreen is een zeer waterbestendig droog mineraal zonnepoeder met een SPF 30 breedspectrum fysische zonbescherming UVA/UVB PA+++. Powder-Me SPF is geschikt voor gelaat en lichaam, kleeft niet en loopt niet uit bij het zweten. Bestaat nu in 4 kleuren : Translucent, Golden, Tanned en de nieuwe kleur Nude. LipDrink® Lip Balm is een verzorgende lippenbalsem met een SPF 15 breedspectrum fysische zonbescherming UVA/UVB PA++. Bestaat in 7 kleuren : Sheer, Flirt, Buff, Tease, Crush en de 2 nieuwe kleuren Giddy en Pout

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x