LipDrink Balm Tease

De LipDrink Balm heeft de kleur Tease (pruim/bruinkleurig).

Het komt op 16,5 EUR.

Kenmerken en eigenschappen :

  • Aanbevolen door The Skin Cancer Foundation als efficiënte zonbescherming
  • Natuurlijke wassen en oliën als bescherming
  • Bevat anti-oxidanten van extracten van groene thee, Vitamine E en C
  • Hydrateert beter dan een traditionele lippenbalsem
  • Verfrissende citroensmaak
LipDrink Balm Tease

Celebration Shades! Clean Colors for dazzling eyes

jane iredale viert het eindejaar met maar liefst 6 nieuwe oogschaduwkleurtjes : Twee zachte duo' s Sorbet en Golden Peach en vier sprekende trio's Harmony, Ravishing, Twilight en Blue Hour! Van een naturelle dagmake-up tot de ultieme feestlook! Alles is mogelijk om je ogen te laten stralen! De oogschaduwen zijn sterk gepigmenteerd, bevatten enkel zuivere ingrediënten en zijn vrij van synthetische kleurstoffen.

27 november 2019

Beyond Matte Liquid Foundation

jane iredale introduceert Beyond Matte Liquid Foundation een gloednieuwe, semi-matte foundation in 18 kleuren die zich aanpast aan elke huidstint! De innoverende formule combineert zuivere gezonde ingrediënten met de laatste nieuwe technologie. De dekking is groots, de finish is mat en het resultaat is een perfecte huid een hele dag lang. Geen zorgen, geen glans, geen compromissen, het is Beyond Matte Liquid Foundation!

Sun, Safe, GO!!

Powder-Me SPF® Dry Sunscreen is een zeer waterbestendig droog mineraal zonnepoeder met een SPF 30 breedspectrum fysische zonbescherming UVA/UVB PA+++. Powder-Me SPF is geschikt voor gelaat en lichaam, kleeft niet en loopt niet uit bij het zweten. Bestaat nu in 4 kleuren : Translucent, Golden, Tanned en de nieuwe kleur Nude. LipDrink® Lip Balm is een verzorgende lippenbalsem met een SPF 15 breedspectrum fysische zonbescherming UVA/UVB PA++. Bestaat in 7 kleuren : Sheer, Flirt, Buff, Tease, Crush en de 2 nieuwe kleuren Giddy en Pout

9 september 2019

Complexion Perfection Kit

25 jaar Clean Make-up van Jane Iredale! Dat moet gevierd worden met de komst van de Complexion Perfection Kit! Limited Edition!

Sun, Here it comes!

De nieuwe voorjaarscollectie van jane iredale is er en deze is geïnspireerd door de natuur en zorgt voor een frisse, zonnige look!

Purple Rain Eyeshadow Kit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x