Complexion Perfection Kit

De zuivere make-up van jane iredale viert dit jaar haar 25ste verjaardag!! Naar aanleiding hiervan wordt de Complexion Perfection Kit gelanceerd. Hét ideale starterspakket  om kennis te maken met de gezonde mineralenfoundation van jane iredale.

Deze  kit bevat de PurePressed Powder foundation met jouw perfecte huidstint in een navulbaar spiegeldoosje, de Handy Brush om het poeder makkelijk en snel aan te brengen en de Pommisst fixatiespray. Deze ruikt heerlijk fris naar granaatappel en zorgt ervoor dat de make-up de ganse dag onberispelijk blijft zitten.

De kit is nu verkrijgbaar aan 119 EUR (i.p.v. 135,50 EUR). Limited Edition

OP = OP

Complexion Perfection Kit

Celebration Shades! Clean Colors for dazzling eyes

jane iredale viert het eindejaar met maar liefst 6 nieuwe oogschaduwkleurtjes : Twee zachte duo' s Sorbet en Golden Peach en vier sprekende trio's Harmony, Ravishing, Twilight en Blue Hour! Van een naturelle dagmake-up tot de ultieme feestlook! Alles is mogelijk om je ogen te laten stralen! De oogschaduwen zijn sterk gepigmenteerd, bevatten enkel zuivere ingrediënten en zijn vrij van synthetische kleurstoffen.

27 november 2019

Beyond Matte Liquid Foundation

jane iredale introduceert Beyond Matte Liquid Foundation een gloednieuwe, semi-matte foundation in 18 kleuren die zich aanpast aan elke huidstint! De innoverende formule combineert zuivere gezonde ingrediënten met de laatste nieuwe technologie. De dekking is groots, de finish is mat en het resultaat is een perfecte huid een hele dag lang. Geen zorgen, geen glans, geen compromissen, het is Beyond Matte Liquid Foundation!

Sun, Safe, GO!!

Powder-Me SPF® Dry Sunscreen is een zeer waterbestendig droog mineraal zonnepoeder met een SPF 30 breedspectrum fysische zonbescherming UVA/UVB PA+++. Powder-Me SPF is geschikt voor gelaat en lichaam, kleeft niet en loopt niet uit bij het zweten. Bestaat nu in 4 kleuren : Translucent, Golden, Tanned en de nieuwe kleur Nude. LipDrink® Lip Balm is een verzorgende lippenbalsem met een SPF 15 breedspectrum fysische zonbescherming UVA/UVB PA++. Bestaat in 7 kleuren : Sheer, Flirt, Buff, Tease, Crush en de 2 nieuwe kleuren Giddy en Pout

9 september 2019

Sun, Here it comes!

De nieuwe voorjaarscollectie van jane iredale is er en deze is geïnspireerd door de natuur en zorgt voor een frisse, zonnige look!

LipDrink Balm Tease

Purple Rain Eyeshadow Kit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x