Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Huidverzorging Huidverzorging

NIEUWS | 4-08-2016 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Environ®, een gezonde, mooie huid voor het leven!

 

De huid is een zeer kostbaar goed en elke huid is uniek.

Blootstelling aan zonlicht, externe factoren (zoals luchtvervuiling en gifstoffen in je voeding) en je levensstijl (gebrek aan slaap, stress, roken en alcohol) dragen allen bij tot de zichtbare tekenen van veroudering die ten gevolge van deze factoren vroeger intreedt dan normaal.

 

Het AVST-gamma, met de producten AVST Cleansing Lotion en AVST Moisturising Toner, werd samengesteld op basis van een combinatie van vitamine A, antioxidanten en flavonoïden. Deze ingrediënten helpen de zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden en dit resulteert in een jeugdigere look.

Specifieke huidcondities zoals gevoeligheid, dunne huid, droge huid, roodheid, grove huidtextuur, foto-veroudering,... hebben nood aan een aanvullende, intensievere verzorging.

Het Intensive gamma, met de producten Super Moisturiser + en Avance DFP312, bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals alfa hydroxy zuren of colostrum ter behandeling van deze specifieke huidproblemen.

Voor meer info over de producten van Environ, klik op de naam van de producten hierboven beschreven.