Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Jane Iredale Jane Iredale

NIEUWS | 22-11-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De mooiste make-up is een gezonde huid!

 

Encanto is officiële verdeler van jane iredale, een huidverzorgende make-up op basis van 100% natuurlijke mineralen. De make-up maakt je niet alleen mooi, het verzorgt én beschermt je huid tegelijk!

 

jane iredale staat voor:

 

- Kwaliteitsvolle formules met huidverzorgende ingrediënten die voor een perfecte dekking zorgen en die nauwelijks moeten bijgewerkt worden.

 

- Niet-comedogeen : de foundations vormen een beschermende laag op de huid die niet belet dat de huid kan ademen en normaal functioneren.

 

- Vederlichte producten, die aanvoelen alsof je geen make-up draagt. De mineralen hechten zich uitstekend aan elkaar zodat ze niet uitlopen, lijntjes vormen of vervagen.

 

- Huidvriendelijke make-up dat geen synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen bevat, noch talk, chemische zonnefilters, parabenen en fenoxyethanol.

 

- 100% mineralen met lichtreflecterende pigmenten, waardoor de huid er gezonder, gladder en jonger gaat uitzien

 

- Minimaal risico op allergieën : Onze producten zijn klinisch en dermatologisch getest op veiigheid en allergieën.

 

- Door het gebruik van ontstekingswerende ingrediënten dragen onze producten effectief bij tot de gezondheid van de huid, ongeacht welk huidtype u heeft.

 

- De foundations zijn aangeraden door het Skin Cancer Foundation omdat de producten op een voldoende en veilige manier zonneschade aan de huid helpen voorkomen.

 

- De make-up werd niet op dieren getest

 

Klik hier voor de catalogus met alle jane iredale producten

Klik hier voor de prijslijst van de jane iredale producten

 

Alle make-upproducten van jane iredale kunnen bij Encanto gekocht worden (zie prijslijst). Neem via mail (info@encantostyling.be) of telefoon (0476/965916) contact op en plaats je bestelling. Dit kan dan op afspraak afgehaald worden in Heverlee of na overschrijving per post opgestuurd worden (meerprijs van 4 EUR). Voor bestellingen boven de 100 EUR is de verzending per post gratis