Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Workshops Workshops

NIEUWS | 21-11-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Wil je weten welke kleuren je doen stralen? Volg dan een kleuranalyse bij Encanto!

 

- een individuele kleuranalyse : duurt +- 2,5 uur

We bekijken je natuurlijke kleuren en leggen analysedoeken op om te bepalen welk kleuren je gelaat, ogen en haar te meest flatteren. Je leert je topkleuren kennen, maar ook je accentkleuren, kleurencombinaties, de kleur van accessoires, juwelen, brilmontuur, make-up... Je wordt met de juiste make-upkleuren licht gemaquilleerd. Je ontvangt een kleurenwaaier en achteraf een persoonlijk schriftelijk verslag.

- een kleuranalyse met 2 personen : duurt +- 4 uur

Idem als hierboven maar dan met 2 personen tesamen.

- een kleuranalyse met meer dan 3 personen wordt niet gegeven. Een grondige analyse vraagt tijd en het is onmogelijk om dit in een grote groep op korte tijd te doen. Het is ook geen aktieve workshop omdat 1 persoon tegelijk maar kan geanalyseerd worden.

 

Wil je weten welke kledij je lichaam flatteert? Volg dan een stijlanalyse bij Encanto!

 

- een individuele stijlanalyse : duurt +- 2,5 uur

We bespreken je kledingstijl en bekijken je gelaat en figuur. Welke pasvorm past hierbij? Maar ook de stoffen, prints, halsuitsnijdingen, mouwen, juwelen, kapsel, optische effecten, schoenen en accessoires komen aan bod. Achteraf krijg je een persoonlijk schriftelijk verslag.

- een stijlanalyse met 2 personen : duurt +- 3 uur.

Idem al hierboven maar dan met 2 personen tesamen.

- een stijlanalyse in een grote(re) groep (max 20 pers) is mogelijk : duurt +- 2 uur.

Jullie meten elkaar op en bekijken of er balans is tussen schouders en heupen. Is er een taillie aanwezig? Dan wordt besproken welke figuurvorm iedereen heeft en welke pasvorm ze moeten dragen. Maar ook de stoffen, prints, optische effecten worden besproken. Iedereen duidt op een invulformulier aan wat voor hen concreet van toepassing is. Hier wordt achteraf geen persoonlijk schriftelijk verslag van gemaakt.

 

Wil je weten hoe je een perfecte dagmake-up, feestmake-up of smokey eyes aanbrengt? Volg dan een make-up workshop bij Encanto!

 

- een individuele make-up workshop : duurt +- 2,5 uur

Ik leg stap voor stap uit hoe je een perfecte dagmake-up aanbrengt. Ik toon dit op 1 kant van het gelaat. Jij doet dit aan de andere kant van je gelaat onder mijn begeleiding. Ik geef je advies welke make-upkleuren het mooist zijn bij je kleur van ogen, huid en haar.

- een make-up workshop in groep : duurt +- 3,5 uur

De make-up workshop kan gegeven worden in groepen van 2 tot max. 8 personen. Iedereen krijgt een eigen spiegeltje, penselenset en make-up ter beschikking. Dan leg ik stap voor stap uit hoe je een perfecte dagmake-up aanbrengt. Je oefent op jezelf. Dit wordt enkel bij Encanto gegeven en niet op verplaatsing.

- een make-up workshop met meer dan 8 personen : duurt 2 uur.

Is eerder een demonstratie. Ik toon en leg uit hoe je een perfecte dagmake-up of feestmake-up aanbrengt. Achteraf is er een mogelijkheid om bepaalde technieken zelf uit te proberen (maar niet de hele make-up van a tot z)

 

Wil je weten welke kleuren en welke kledij het mooist bij je passen? Volg dan een een kleur- én stijlanalyse bij Encanto!

 

- een individuele kleur- en stijlanalyse : duurt 2 x 2,5 uur

Een individuele kleur- en stijlanalyse samen zoals hierboven besproken, maar dit wordt op 2 verschillende momenten gegeven. Eerst kleuranalyse met aangepaste dagmake-up, daarna pas de stijlanalyse. Inclusief kleurenwaaier en achteraf een persoonlijk schriftelijk verslag.

- een kleur- en stijlanalyse met 2 personen : duurt 4 uur en 3 uur

Idem als hierboven maar dan met 2 personen samen. Wordt op 2 verschillende momenten gegeven.

- een kleur- en stijlanalyse met meer dan 3 personen wordt niet gegeven. Het is onmogelijk en onrealistisch om bij een grote groep iedereen zijn kleurtype én figuurvorm te bepalen op korte tijd. Dit kan enkel in de vorm van een algemene voordracht maar niet in de vorm van een aktieve workshop.

 

Wil je zowel je kleuren weten en leren hoe je een perfecte dagmake-up aanbrengt? Dat kan bij Encanto!

 

- een arrangement kleur en make-up : duurt +- 4 uur

Een individuele kleuranalyse en een individuele make-up workshop kan achter elkaar gegeven worden.

Wil je weten welke kledij je het meest flatteert en hoe je een perfecte dagmake-up aanbrengt? Dat kan bij Encanto!

- een arrangement stijl en make-up : duurt +- 4,5 uur.`

Een individuele stijlanalyse en een individuele make-up workshop kan achter elkaar gegeven worden.

 

Wil je graag garderobeplanning en/of personal shopping? Dat kan bij Encanto!

Wil je graag je kleerkast eens uitmesten? Dan kom ik naar je thuis. Wat is er nog goed en wat kan weg? Dan bekijken we of je voldoende basisstukken hebt en welke combinaties je hiermee kan maken.

Wil je hulp bij het shoppen? Dan begeleid ik jou graag. Vooraf wordt afgesproken naar welk(e) kledingstuk(ken) we op zoek gaan, maar ook voor welke gelegenheid, welke kledingstijl, welk budget en welke winkels u wil doen, zodat ik op voorhand al eens kan zoeken. Het personal shoppen gebeurt niet tijdens de solden, tijdens de weekends of op woensdagnamiddag.

Wenst u nog een andere formule? Neem dan contact op met Encanto!