Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Make-up advies Make-up advies

NIEUWS | 20-11-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Iemand met sprankelende ogen en een gezonde gloed straalt zelfvertrouwen uit. Met de juiste make-up proberen we je natuurlijke schoonheid te benadrukken. We houden de basismake-up eenvoudig en accentueren je natuurlijke uitstraling. Als kleurconsulente kijk ik naar je kleur van ogen, ondertoon van je huid en je haar om je advies te geven over de make-upkleuren die hier mooi bij passen. Zo komt de make-up heel natuurlijk over.

 

Ik werk uitsluitend met de gezonde mineralenmake-up van Jane Iredale. Deze verzorgt én beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen én ze laat de huid ademen. Het voelt heel natuurlijk en goed aan én het ziet er ook heel naturel uit.

 

Individuele workshop

Gedurende 2 uur leer je hoe je makkelijk een huidverzorgende dagmake-up kan aanbrengen. Een verzorgde make-up in jouw kleuren versterkt je look. Als je daarentegen meer interesse hebt in avondmake-up, smokey eyes of bruidsmake-up, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Workshops in groep

Zin in een leuke avond onder vriendinnen, teambuilding met collega's of een vrijgezellenfeest,...? Tijdens een praktische en leuke workshop bij Encanto zelf, wordt in groep aangeleerd hoe je een perfecte dagmake-up aanbrengt. Dit gebeurt in stappen en iedereen krijgt een eigen spiegel, penselen en make-up ter beschikking om zelf aan de slag te gaan onder professionele begeleiding. Maximaal 8 personen.

 

Feest-, avond- of bruidsmake-up

Een avondje uit, een speciale gelegenheid, je grote dag,....en je wil er piekfijn uitzien? Encanto zorgt voor een prachtige make-up in de kleuren die jou laten stralen en je feest kan niet meer stuk!

 

De make-up en penselen die gebruikt worden tijdens de workshop zijn allemaal verkrijgbaar bij Encanto. Na de workshop is er een mogelijkheid (zeker geen verplichting) om de gebruikte make-up en/of penselen aan te kopen. Encanto heeft geen bancontact, dus graag cash betalen.