Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Kleuradvies Kleuradvies

NIEUWS | 18-11-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Afhankelijk van de kleur van je ogen, je natuurlijke haarkleur en de ondertoon van je huid, versterkt een kleur je uitstraling of werkt die net afzwakkend.

 

Eerst kijken we dus naar de kleuren die je van Moeder Natuur hebt meegekregen. Met behulp van analysedoeken gaan we na welke kleureigenschappen belangrijk voor jou zijn.

Zijn het koele of warme kleuren? Lichte of donkere kleuren? Heldere of gedempte kleuren?

Ben je een uitgesproken winter-, zomer-, lente- of herfsttype? Of ben je een subtype? Dan kan je kleuren van meer dan één seizoen dragen.

 

Zodra we weten welk kleurtype jij bent, kunnen we een antwoord geven op al jouw vragen :

 

Welke zijn mijn topkleuren?

Welke kleuren draag ik best als accent?

Welke kleurencombinaties kan ik maken?

Welke haarkleuren passen het best bij mijn gelaat?

Welke kleur brilmontuur draag ik best?

 

Als visagiste breng ik dan een lichte dagmake-up aan in make-upkleuren, die heel mooi bij je gelaatskleur, kleur van ogen en haarkleur passen, zodat dit heel naturel overkomt.

Je krijgt een kleurenwaaier mee met al jouw topkleuren en we gaan virtueel shoppen in de laatste modecatalogussen! Na de kleuranalyse krijg je achteraf een persoonlijk kleurenverslag per mail.

 

Je hoort het, het gaat om een totaalpakket!

Na deze workshop heb je alle tools in huis om helemaal in harmonie met jezelf te zijn en de juiste kleurkeuzes te maken voor een frisse en pittige uitstraling!