Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

OVER ENCANTO

Weet je niet zeker welke outfit en welke kleuren je best draagt... of welke make-up jou écht doet stralen? Kom dan zeker eens langs bij Encanto Styling te Heverlee, Vlaams Brabant, en laat je verbazen door kleur-, stijl- en make-upadvies!

Drijvende kracht achter Encanto Styling is Sigrid Laurent, gediplomeerd kleursonsulente, stijlconsulente en visagiste.

 

Hoe gaat Encanto Styling tewerk?

Vertrekkende vanuit jouw natuurlijke kenmerken (zoals kleur van ogen, huid- en haarkleur), wordt bepaald welke kleuren het best bij jou passen. Bovendien geven we ook advies over je figuur en pasvorm. Is dat alles? Nee hoor... Ook staan we je bij in jouw keuze voor een brilmontuur, juwelen, kapsel, en ook voor make-up! Encanto Styling is trouwens een officiële verdeler van Jane Iredale make-up.

Daarenboven organiseren wij garderobeplanning, personal shopping en individuele + groepsworkshops (in verband met kleur, stijl en make-up).

Laat je betoveren door kleur en stijl en ga stralend door het leven!

Encanto is niet voor niets Spaans voor betovering, charme, gratie, aantrekkelijkheid, verleidelijkheid, innemendheid,… én bovendien zijn we gelegen op de Toverberg in Heverlee.

 

Lees hier het interview met Encanto op Styletrip

 


In beeld